Η Εταιρεία


Η εταιρεία Milonas Health Α.Ε. ιδρύθηκε το 2008 στην Ηλιούπολη, σε συνέχεια του ομίλου Mediland Ε.Π.Ε. που δημιουργήθηκε το 1994. Κύριος σκοπός της δημιουργίας της, η εισαγωγή και εμπορία νοσοκομειακών ειδών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Η Milonas Health προωθεί αναλώσιμα χειρουργικά προϊόντα, κορυφαίας ποιότητας. 

Στη διάρκεια των χρόνων, η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει υψηλή φήμη και ανταγωνιστική θέση στην Ελληνική αγορά. H δυναμική και επιτυχημένη πορεία της, οφείλεται στην αδιάκοπη προσπάθεια της, για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Το προσωπικό της Milonas Health, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ιατρική αγορά. Η εταιρεία απαρτίζεται από στελέχη με πολυετή πείρα στην εμπορία αναλώσιμων υλικών, και στην τεχνική υποστηριξή τους (τμήμα πωλήσεων – εμπορικό τμήμα). Προσαρμοζόμενοι στις απαιτήσεις αποθήκευσης των ιατρικών προϊόντων, οι σύγχρονες αποθήκες της εταιρείας, διαθέτουν τις κατάλληλες συνθήκες για τη διακίνηση και την αποθήκευση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.


Υποστήριξη πελατών


Η Milonas Health A.E. εστιάζει στην προώθηση υψηλής ποιότητας ιατρικών προϊόντων με την συμμετοχή της σε δημόσιους διαγωνισμούς που προκηρύσσονται από τα δημόσια και ιδιωτικά Νοσοκομεία.

Με έδρα την Αθήνα, η εταιρεία καλύπτει όλα τα νοσοκομεία που βρίσκονται στο νότιο μέρος της Ελλάδος, ενώ το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει τα νοσοκομεία της Ηπείρου, Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στην Κρήτη και στην Κύπρο, η Milonas Health, συνεργάζεται με τοπικούς αντιπροσώπους στο Ηράκλειο και την Λευκωσία αντίστοιχα.


Προϊόντα


Η εταιρεία εισάγει, προωθεί, και υποστηρίζει μία μεγάλη και πλήρη σειρά αναλώσιμων χειρουργικών προϊόντων σε:

  • Ιματισμό χειρουργείου μιας χρήσης
  • Καλύμματα μηχανημάτων
  • Αναλώσιμο Υγειονομικό υλικό
  • Ιατρικά γάντια
  • Αιμοστατικά υλικά
  • Υλικά ακτινοπροστασίας
  • Υλικά χημειοπροστασίας

Επιπλέον, διαθέτει τη δική της σειρά χειρουργικών προϊόντων μιας χρήσης, Protex® by Milonas που ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του σύγχρονου χειρουργείου.

Πιστοποιήσεις – Συμμετοχές


Η Milonas Health A.E. διαθέτει πιστοποιημένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008, ΙSO 13485:2012 & ΔΥ8δ/1348:2004 για την διακίνηση και παραγωγή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και ταυτόχρονα, με βάση τα διεθνή πρότυπα και Ευρωπαϊκά standards, διαθέτει πιστοποίηση CE και ISO για όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται.

Η εταιρεία είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών «ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε».

Contact us


T. +30 210 9902061
F. +30 210 9902060


Grammou 21 – Koropi
GR 19400
Attica – Greece


info@milonashealth.grSocial networks


Find us on FacebookSubscribe


Sign up for newsletter to receive all the news from Milonas Health.
Privacy PolicyContact us


T. +30 210 9902061
F. +30 210 9902060


Grammou 21 – Koropi
GR 19400
Attica – Greece
info@milonashealth.grSocial networks


Find us on FacebookSubscribe


Sign up for newsletter to receive all the news from Milonas Health.
Privacy Policy